Kuinka voit päästä kokeilemaan luksusautoja?

by superralle

Luksusauto voi olla sellainen, että se on sisältä todella viihtyisä. Sen penkin voivat olla nahkaa ja seimerkiksi jalopuuta sellaiset osat, jotka ovat normaalisti muovia. Luksusautossa voi olla myös samppanjalasin pidike ja hierovat penkit sekä näyttö tai useampi sellainen, joista voi katsella vaikka elokuvaa.

Luksusautossa luulisi olevan myös hyvä äänestoisto, kun kuuntelee musiikkia. Autoon tuo luksusta myös moni muukin asia. Moni niistä on juuri sellainen, jota ei tulisi monella mieleenkään laittaa autoonsa. Luksusautossa voi olla baarikaappi, kuntopyörä ja turvallisuutta lisäävä panssarikuori. Luksusauto onkin usein kustomoitu asiakkaan mieltymyksen mukaan.

Luksusautot

Luksusauto voi myös olla sellainen, jonka sisäosat eivät ole mitenkään erityisen erikoisia. Luksusautoksi voidaan laskea myös auto jolla pääsee todella lujaa ja joka kiihtyy todella nopeasti. On myös olemassa autojen luksusmerkkejä kuten Ferrari ja Lamborghini. Nämä kulkevat ja kiihtyvät lujaa, mutta ovat myös merkiltään kalliita. Sisutakin on näissä yleensä hieno ja erikoinen, mutta jo pelkkä merkki tekee niistä luksusautoja.

Katso tästä hienoimmat luksusautot top 10: http://www.iltalehti.fi/autot/2012012715134376_au.shtml

Mistä luksusauton voi vuokrata?

Luksusautoa voi päästä kokeilemaan siten että vuokraa sellaisen. Suomessa on autovuokraamoja, joista voi tällaisen vuokrata. Luksusautoa tuskin pääsee koeajamaan, jos sellainen on myynnissä jossain autoliikkeessä. Sellaisen voi kuitenkin vuokrata. Vuokraaminen ei kuitenkaan tapahdu niin helposti kuin normaalin auton vuokraaminen. Sitä ei voi yleensä varata nettivarausjärjestelmän kautta. Autovuokraamoilla on netissä tiedot luksusautoista ja heille pitää yleensä laittaa niistä kyselyä sähköpostilla tai soittaa heille.

Jonkin luksusauton voi saada vuokrattua muutamalla satasella per vuorokausi. Kallis Ferrari voi maksaa paljon enemmän kuin vain muutaman satasen. Suomessa auton huippunopeutta tuskin pääsee kovin helposti kokeilemaan. Siksi kannattaisi miettiä jos haluaa päästä oikeasti kokeilemaan auton tehoja, niin voisi matkustaa Saksaan ja vuokrata auton sieltä. Saksassa on tieosuuksia, joissa saa ajaa niin lujaa kuin vain kykenee.

Hienot autot

Luksusauton vuokrauksen yhteydessä voi saada monia lisäpalveluja. Auton voi tilata suoraan kotiovelle tai hotellille. Auton mukana voi tilata myös kuskin, jos haluaa vain istua auton takapenkillä ja nauttia auton luksuksesta. Tällaista palvelua tarjotaan ainakin ulkomailla monessa suurkaupungissa.
Fast Motors vuokraa Suomessa luksusautoja. On myös muitakin vuokraamoja, joissa saattaa olla muutama luksusauto, jonka voi vuokrata. Suomessa ei vain kysyntä riitä tällaisille ja vuokraaminen ei ole kovin yleistä. Myös sää on Suomessa vain kesäisin sellainen, että luksusmallin urheiluauto kannattaa täällä vuokrata.

Luksusauton vuokraaminen ulkomailla on helpompaa ja halvempaa

Jos haluaa vuokrata luksusauton, niin helpoiten se käy kun matkustaa maahan jossa niitä on paljon vuokrattavana ja halvempaa kuin Suomessa. Esimerkiksi voi lentää Italiaan ja vuokrata siellä Ferrarin. Italiassa myös sää on talvisinkin sellainen, että luksusautolla on mukava ajaa. Jos riittää että saa edes vähän aikaa olla Ferrarin ratissa niin sekin onnistuu. Sellaisen voi vuokrata vaikka vain 15 minuutiksi ja tästä ei tarvitse maksaa kuin noin satanen. Jos siis riittää että saa muutaman kuvan itsestään esimerkiksi Ferrarin ratissa ja saa kehua että on ajanut sitä niin sehän aika riittää.

Limusiinin kokeileminen

Yksi luksusauto on limusiini. Se vuokrataan yleensä kuskin kera. Tällainen voisi olla hyvä idea esimerkiksi juhlapäivänä. Moni vastavihitty haluaa siirtyä kirkosta limusiinilla hääjuhlapaikkaan. Limusiiniin voi päästä myös sattumalta. On olemassa muutama limusiini, jotka toimivat normaaleina takseina. Itsekin olen joskus sattumalta tällaiseen päässyt, kun tilasin Oulussa taksin ja se olikin limusiini.

Limusiinin vuokraaminen